OBRTNIČKA KOMORA USK: NOVI PREDSJEDNIK ENES ARAPOVIĆ

- - Enes Arapović je funkciju novog predsjednik Obrtničke komore preuzeo u subotu, ali će nastaviti sa projektima koji su bili spremni za realizaciju

  • AUTOR: Irma Redžepagić
  • 20.03.2017 - 14:24
  • 1268

BIHAĆ, 20. marta -Dužnost predsjednika Obrtničke komore Usk-a obavljat ce Enes Arapović,odlučila je Skupština Komore na Izbornoj sjednici održanoj u subotu.

O stanju u Komori i planovima za ovu godinu razgovarali smo sa novoizabranim predsjednikom.U Unsko-sanskom kantonu ima oko 5000 obrtnika, ali registrirani broj članova Obrtničke komore je 1300. Iako je 2016.godina za obrtnike USK-a bila turbulentna, evidentiran je i trend rasta registriranih obrtnika, dok u  ovoj godini nije zabilježen porast, istakao je Arapović.

Enes Arapović je funkciju novog predsjednik Obrtničke komore preuzeo u subotu, ali će nastaviti sa projektima koji su bili spremni za realizaciju. Iz Komore ističu, da bez obzira na nepovoljnu situaciju, vjeruju da dolazi bolje vrijeme za obrtnike.U tom smislu Komora nastoji da pruži što bolju podršku obrtnicima kako edukacijom, tako i usmjeravanjem obrtnika koji žele pokrenuti neki obrt.

 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING