NK JEDINSTVO: JAGODIĆ ZA KORMILOM BRODA KOJI NEĆE POTONUTI

- Danas je na stadionu Jedinstva održana prozivka i prvi trening sa čim su Bišćani otpočeli pripreme za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH

  • AUTOR: rtvusk
  • 10.02.2019 - 17:37
  • 272

BIHAĆ, 10. februara - Iako je bilo upitno da li će ostati u klubu, današnju prozivku održao je Vlado Jagodić, najavivši tako da ostaje na brodu, koji kako kaže još uvijek nije potonuo.

Na prozivci se odazvalo 17 igrača, dok su četvorica danas bili opravdano odsutni. Ono što zabrinjava je igrački kadar koji se zbog dešavanja u klubu u proteklo vrijeme kompletan rasuo. Od igrača koji su proteklu polusezonu igrali u klubu su ostali Irman Hodžić, Remić, Jašarević, Ekrem Hodžić i kapiten Nuspahić. Na današnjoj prozivci pojavilo se i nekoliko juniora Bihaćkog prvoligaša (Ćerimović, Zulić, Hadžić, Durić i golman Kozlica) na koje Jagodić računa, dok je veliki broj igrača nepozanti bihaćkoj javnosti, koji su došli da se pokušaju nametnuti treneru Jagodiću.

Kako je prijelazni rok do 15. februara u klubu su dali šansu svim koji su se priključili da izbore mjesto u ekipi, a ko će od momaka koji su službeno na probi zadovoljiti ostaje da se vidi. Pored tih igrača od kojih je Jagodić istakao da djelimično poznaje Kremenovića, Kabilića i Jaletića, radu ekipe priključili su se i Ibrišimović, Prošić, dok je Jagodić pozvao sve igrače koji igraju u klubovima na USK, a smatraju da mogu zaigrati u Prvoj ligi da se priključe NK Jedinstvu.

Zbog golemog zaostatka ekipa će raditi dva puta dnevno, a sami treninzi bit će podijeljeni u tri mini ciklusa. Kapiten Anes Nuspahić, koji je i sam imao ponuda od drugih klubova, ostao je vjeran svojoj ekipi. Dobra stvar za Bišćane da je ekipa istrčala na teren, ali je žalosno što se neko poigrao sa osvojenim bodovima u prvom dijelu sezone, te je ekipu doveo, kako ističe Jagodić, do situacije da se realno bori za opstanak.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING