NACIONALNI PARK UNA: PRIMJETAN BROJČANI I PROCENTUALNI RAST TURISTIČKIH POSJETA

- U Upravi NP„Una“ izuzetno su zadovoljni i ovom turističkom godinom u kojoj vlada stalni interes organizatora turističkih putovanja za ovu destinaciju...

  • AUTOR: rtvusk
  • 20.10.2019 - 17:21
  • 167

BIHAĆ, 20. oktobra - Ovogodišnja turistička sezona, s predsezonom i trenutnom podsezonom, u Nacionalnom parku „Una“ iznimno je uspješna jer je ovo zaštićeno područje do sada posjetilo 117.000 turista.

Sedamnaest posto je to povećanje broja posjetilaca u odnosu na prošlu godinu s kojom je područje nacionalnog parka posjetilo 100.000 osoba. U Upravi Nacionalnog parka „Una“ izuzetno su zadovoljni i ovom turističkom godinom u kojoj vlada stalni interes organizatora turističkih putovanja za ovu destinaciju.

Direktor Amarildo Mulić navodi, da iako je turistička podsezona, područje Nacionalnog parka "Una" turisti još uvijek posjećuju, istina manje nego u jeku turističke sezone. Od početka operativne uspostave i razvoja, u proteklih osam godina, kako ističe, postižu sve bolje rezultate, o čemu svjedoči broj turističkih posjeta koji je svake godine u primjetnom porastu.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING