N/FS BIH: ZDRAVSTVENO STANJE ROBERTA PROSINEČKOG STABILNO

- Iako je iz bolnice trebao izaći početkom sedmice, Robert Prosinečki, selektor nogmetne reprezentacije Bosne i Hercegovine, do daljnjeg je zadržan, na Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo

  • AUTOR: Anadolija
  • 04.12.2018 - 10:52
  • 343

SARAJEVO, 4. decembra (AA) - Iako je iz bolnice trebao izaći početkom sedmice Robert Prosinečki, selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, do daljnjeg je zadržan na Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo (KCUS).

”Nakon operativnog zahvata tankog crijeva, te još jednog korektivnog zahvata obavljenog prije dva dana, zdravstveno stanje selektora Roberta Prosinečkog je stabilno, ali će na preporuku ljekara ostati još nekoliko dana u Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo. Postoperativni postupak zahtijeva mirovanje i ljekarski nadzor, zbog čega selektor nije u mogućnosti da odgovara na telefonske pozive. Sve relevantne informacije o zdravstvenom stanju selektora bit će objavljene na službenoj stranici Saveza”, saopćeno je iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH), prenosi Anadolu Agency (AA).


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING