MJESEC RAMAZAN: DOBRA DJELA I POMOĆ DRUGIM LJUDIMA SU IZNAD SVIH RAZLIKA

- Predstavnici američke humanitarne organizacije "LDS" i generalni sekretar Humanitarne organizacije „Merhamet“ posjetili su danas prostorije Javne kuhinje „Imaret“ Bihać

  • AUTOR: rtvusk
  • 20.05.2019 - 18:12
  • 187

BIHAĆ, 20. maja - Posjeta je upriličena radi primopredaje izuzetno vrijedne donacije za javnu kuhinju „Imaret“ odnosno kompletnog inventara za potrebe kuhinje čija vrijednost iznosi 34 000 maraka.

Kako je tokom primopredaje donacije rečeno, značaj ove donacije je saradnja sa ljudima dobre volje. Ovo je dokaz i pokazatelj da bez obzira gdje se nalazite i koje ste vjeroispovjesti ne postoje barijere da učinite neko dobro djelo i pomognete drugom čovjeku bez obzira na rasu ili spol, nacionalnu ili religijsku pripadnost.

U svakom slučaju, kako je i danas naglašeno četrnaest kuhinja sa svojim ispostavama i sa oko šest hiljada korisnika na području BiH dobija redovan obrok ili sad za vrijeme ramazana iftar koji je redovan i količinski pojačan. U mjesecu ramazanu, mjesecu milosti lijepo je čuti da je pomoć dobio neko ko je u istinskoj potrebi.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING