MAZA PROGLAŠENA INOVACIJOM GODINE NA OVOGODIŠNJEM SARAJEVO BUSINESS FORUMU

- Na ovogodišnjem 10. Sarajevo Business Forumu, lješnjak namaz Maza koji je za kratko vrijeme našao put do srca svih Bosanaca i Hercegovaca, ali i potrošača u regiji i inostranstvu, osvojio je prestižnu nagradu "Inovacija godine"

  • AUTOR: rtvusk,Agencije
  • 19.04.2019 - 16:23
  • 344

SARAJEVO, 19. aprila - U konkurenciji sa još nekoliko inovacija, stručni žiri Mazu je ocijenio sa najvišim ocjenama. Maza je ovu nagradu osvojila zahvaljujući kombinaciji visokokvalitetnih sastojaka, smanjenom udjelu šećera i inovativnom pristupu u oblasti digitalnog marketinga

Nagradu je preuzeo Ethem Numić, direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holdinga i tom prilikom istakao kako je ponosan na činjenicu da je upravo Mazi pripalo ovo priznanje.

"Ovo je izuzetno značajna nagrada za kompletan razvojni tim kompanije AC Food koji su mjesecima vrijedno radili na proizvodu čiji su kvalitet prepoznali svi oni koji su probali ovaj kremni namaz. Sretni smo što su potrošači na prvo mjesto stavili sav naš trud, rad i kvalitet jednog domaćeg proizvoda. Ovo je naše prvo veliko priznanje za Mazu, a sigurni smo kako će u narednom periodu biti još mnogo jednako značajnih titula za ovaj brend", kazao je Numić.

Potražnja za najpopularnijim bh. proizvodom, lješnjak namazom Maza sa 30 posto lješnjaka, 30 posto šećera manje od ostalih i bez palminog ulja, prema navodima iz kompanije AC Food, prelazi sva očekivanja.

 

 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING