MAKEDONIJA: 13 POGINULIH U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA AUTOPUTU SKOPLJE-TETOVO

- Ministar zdravstva Makedonije Venko Filipče potvrdio je da je 13 osoba poginulo u prevrtanju autobusa koje se dogodilo pre nekoliko časova na autoputu Skoplje-Tetovo

  • AUTOR: Anadolu Agency
  • 14.02.2019 - 08:14
  • 233

SKOPLJE, 14. februara  – Najmanje 13 putnika je poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Skoplje-Tetovo, kod sela Lakserce. 

Ministar zdravstva Makedonije Venko Filipče potvrdio je da je 13 osoba poginulo u prevrtanju autobusa koje se dogodilo pre nekoliko časova na autoputu Skoplje-Tetovo.

Filipče, koji je odmah po dobijanju informacije o teškoj saobraćajnoj nesreći otišao na lice mesta, saopštio da je u autobusu bilo 50 putnika i da su povređeni kolima hitne pomoći prevezeni u skopske bolnice. 

"U bolnicu '8. septembar' primljeno je 25 pacijenata, 22 su hospitalizovana, troje njih su neznatno povređeno i verovatno će biti pušteni na kućno lečenje. Četiri pacijenta su smeštena na odeljenje intenzivne nege, a dva pacijenta su podvrgnuta hirurškoj intervenciji. U Urgentom centru u Skoplju primljeno je petoro putnika, od kojih su troje s lakšim povredama. Jedan od tih pacijenata je trudnica i ona će biti puštena kući. Jedan od pacijenata je spreman za hiruršku intervenciju, dok je peti pacijent u teškom stanju. Jedan pacijent je odvezen u Gradsku bolnicu", rekao je Filipče. 

On je dodao da u nesreći nije poginulo nijedno dete, ali da ima mladih ljudi u dobi od oko 25 do 30 godina. Ministar Filipče je izrazio žaljenje zbog nesreće, dodajući da se u vrlo kratkom roku reagovalo i da se smeštaj povređenih po bolnicama nastavlja. 

Još uvek nije poznat uzrok nesreće. 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING