MAGIČAN KONCERTNI TRIJUMF DINE MERLINA U ZADRU

- Svjetsku turneju “Hotel Nacional” Dine Merlina je od izlaska istoimenog albuma 2014. godine do sada posjetilo više od 650 000 ljudi, a nakon Varaždina put oko svijeta nastavlja se sve do daleke Australije i Novog Zelanda

  • AUTOR: klix.ba
  • 11.02.2018 - 13:27
  • 475

ZADAR, 11. februara - Sinoćnjim koncertom u Zadru Dino Merlin ponovo je trijumfirao i potvrdio status jedne od najvećih zvijezda regiona. Unaprijed rasprodana Arena 'Krešimir Čosić' nikad nije bila ispunjenija u deset godina otkako je sagrađena i bio je to po svim pokazateljima rekord popularnosti.

Slavni umjetnik uzvratio je razdraganoj publici festivalom muzičkih emocija i u produkcijskom smislu priredio vrhunski spektakl. Više od dva sata deset hiljada ljudi uglas je pjevalo sada već legendarne evergreene iz njegove bogate karijere pa stoga i ne čudi što je kraj koncerta čak četiri puta odgađan jer je publika gromoglasnim ovacijama Dinu stalno pozivala na bis.

"Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala zajedno sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu. Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri", kazao je popularni kantautor neposredno nakon koncerta dok je još u garderobi sređivao dojmove sa subotnjeg spektakla.

Nakon rasprodanih Arena u Splitu, Osijeku, Zagrebu i Puli u protekle dvije godine te raskošne proslave Nove 2018. godine na Stradunu u Dubrovniku na kojoj je privukao najveći broj posjetilaca, idući susret sa publikom u Hrvatskoj Dino Merlin potvrdio je 3. marta u Areni Varaždin.

Svjetsku turneju “Hotel Nacional” Dine Merlina je od izlaska istoimenog albuma 2014. godine do sada posjetilo više od 650 000 ljudi, a nakon Varaždina put oko svijeta nastavlja se sve do daleke Australije i Novog Zelanda.

 


TAGOVI
VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING