KUĆA VELIKE MAME: BORIS VIŠE NE STANUJE OVDJE

- Preljubi, laži, trudnoće: Treći put mu supruga nije oprostila. Bivši britanski ministar vanjskih poslova i nekadašnji gradonačelnik Londona Boris Johnson (54) i supruga Marina (54) su se rastali. Ona ga je optužila za nevjeru. Ljubavnice su mu dvaput ostale trudne...

  • AUTOR: The Sun,
  • 09.09.2018 - 10:03
  • 568

LONDON, 9. septembra - "Mama ga nikad više neće primiti natrag", rekla je Lara (25), kći bivšeg britanskog ministra vanjskih poslova Borisa Johnsona, nakon što ga je supruga Marina navodno izbacila iz stana, piše Sun.

Prema pisanju britanskih medija, ovo će vjerojatno biti kraj 25-godišnjeg turbulentnog braka između konzervativnog britanskog političara i odvjetnice. Ne žive zajedno od početka kolovoza.

No razvod će zasigurno imati utjecaja i na njegovu političku karijeru. Johnsona su ljubavne afere već dva puta usporile u političkom napretku.

Prvi put je to bilo 2004. godine, kada se saznalo da je lagao o ljubavnoj vezi s novinarkom Petronellom Wyatt. Johnson je pokušao zataškati četverogodišnju vezu tijekom koje je Wyatt zatrudnjela, ali i imala pobačaj. 

Druga afera je razotkrivena 2013. Johnson je duže vrijeme imao izvanbračnu vezu s Helen MacIntyre, koja mu je rodila djevojčicu 2010.

Popis njegovih navodnih ljubavnica je poduži. Johnson se dvaput ženio. Prvi brak s Allegrom Mostyn-Owen trajao je od 1987. do 1993. a rastao se upravo zbog afere s Marinom.

- Varao me s njom pa smo se rastali. Omogućila sam mu da se oženi Marinom - rekla je njegova prva supruga svojedobno.

Izvori bliski Johnsonu vjeruju kako ima nade za spas braka jer njih dvoje nisu samo bračni partneri, već su i duboko politički povezani. Johnson navodno ni jednu političku odluku nije donio bez konzultacija s suprugom.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING