KRIŽAJ I FRANKO OTVARAJU TRKU POZNATIH LJUBITELJA JAHORINE

- Trka poznatih ljubitelja Jahorine bit će održana danas na stazi “Poljice” na Jahorini. Glavni promotor ovogodišnje trke je poznati skijaški reprezentativac bivše Jugoslavije Jure Franko, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina

  • AUTOR: bhrt, agencije
  • 02.03.2019 - 09:23
  • 166

SARAJEVO, 2. marta - “Čast i zadovoljstvo mi je biti glavni promotor Trke poznatih ljubitelja Jahorine, na koju sam se sa velikim zadovoljstvom odazvao. Zasigurno ćemo prirediti odlično i fairplay skijanje i neka najbolji pobjede”, rekao je Franko.

Pored Franka, promotor trke je i bivši reprezentativac Bojan Križaj, osvajač kristalnog globusa u slalomu 1987. godine na Jahorini.

“Rado se sjećam Jahorine i te 1987. godine kada sam dobio najljepše priznanje u životu i osvojio kristalni globus u slalomu. Na Jahorini se uvijek osjećam izvanredno. Postoji ta emocija iz prošlosti, te svaki put kada dođem ovdje probude se ta sjećanja na Olimpijadu, a manifestacija Trka poznatih ljubitelja Jahorine zasigurno, barem na jedan dan u godini vrate tu euforiju”, rekao je Križaj.

Na glavnoj bini koja će biti postavljena ispred Hotela “Termag” nastupit će Lexington band. Bit će podijeljene i vrijedne nagrade konkursa koji je proteklih dana bio aktivan na oficijelnoj Facebook stranici trke. Organizatori su priredili i dodatni takmičarski sadržaj zabavnog karaktera za sve posjetioce.

Ovogodišnja trka ima i društveno odgovorni karakter jer će novac od prikupljenih kotizacija za trku biti poklonjen u humanitarne svrhe.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING