KK BIHAĆ STARTOVAO SA PRIPREMAMA

- Pored domaćih snaga na današnjem treningu bilo je i nekolicina internacionalaca koji dolaze iz Srbije

  • AUTOR: A.P./rtvusk
  • 17.07.2017 - 14:39
  • 317

BIHAĆ, 17. jula - Prvotimci Košarkaškog kluba Bihać danas su startali s pripremama za predstojeću takmičarsku sezonu u A2 ligi Federacije BiH. Sačuvana je okosnica prošlosezonskog tima, a na probnim treninzima je i nekoliko novajlija. Time je najavljen i izuzetno ambiciozan projekat reorganizacije kluba – odnosno usmjeren pogled ka višem takmičarskom rangu.

Jedan od lidera tima ponovo će biti Amel Selmanović, koji je u prošloj sezoni bio među najkorisnijim igračima A2 lige.

Na danšnjem treningu i početku priprema bila je i nekolicina novajlija .KK Bihać jedan je od rijetkih ovdašnjih klubova koji se odlučio na području USK-a dati priliku svim talentiranim košarkašima, jer u ovom „bazenu Krajine“ sigurni smo da ima još igrača poput Džanana Muse, možda i ne tog kalibra, ali svakako igrača koji u budućnosti mogu dostojno promovirati košarku ovih prostora. Pored domaćih snaga na današnjem treningu bilo je i nekolicina internacionalaca koji dolaze iz Srbije.Novi igrači su na probi opravdali očekivanja, te istakli pozitivne prve dojmove.

U okviru pripremnog ciklusa najavljena je i organizacija respektabilnog međunarodnog turnira, dok će posebna pažnja biti usmjerena na rad s omladinskim selekcijama. Zbog svega navedenog, u gradu na Uni bi ponovo trebali uživati u radosti loptanja pod obručima.

 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING