KAD KRAVE ŠETAJU CENTROM GRADA: OPŠTINA BILEĆA SE VRATILA U SREDNJI VIJEK

- Opština Bileća krupnim koracima se vraća u srednji vijek, utabanim stazama Miljana Aleksića i njegovog nasljednika Mihajla Vujovića, izmišljenog gradskog menadžera braće Vuković

  • AUTOR: Oslobođenje, agencije,
  • 07.07.2019 - 10:16
  • 196

BILEĆA, 7. jula - O tome svjedoči i činjenica da je opštini Bileća, lokalnoj administraciji i ustanovama, isključen internet zbog neplaćenih računa, pa mnogobrojni natrpani službenici ne mogu da obave osnovne radnje i operacije.

Bileća je vjerovatno jedina opština u Evropi koja nema internet, i čije su ulice godinama raskopane i pretvorene u rovove, jer nikako ne može da se završi famozna rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže, koju pored svih hercegovačkih firmi traljavo izvodi „Euro eko tim“ iz Krupe na Vrbasu.

Proteklih dana brojne komentare izazvala je fotografija krava koje šetaju i pasu centrom Bileće, obilazeći između kafića Miljanove tranšeje…

Proces propadanja i raspadanja ulazi u potonju fazu, a sindrom Bileće uskoro će zahvatiti cijelu Srpsku. Bilećani koji sada gunđaju moraju biti svjesni da žanju ono što su sami posijali, jer su oni proizveli i uporno biraju braću Vuković, Miljana i razne Dunđere, a računi lakomislenosti, prodaje glasova, trgovine malim ličnim interesima i prodaje duše đavolu, polako dolaze na naplatu.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING