JOSIPA LISAC - POZNATI GOTOVO SVI NASTUPI DO KRAJA GODINE

- Kao i dosad svoju koncertnu godinu Josipa će tradicionalno završiti nastupom u Zagrebu u decembru, čiji tačan datum i lokacija ce biti objavljeni u narednim sedmicama

  • AUTOR: agencije, metro portal,
  • 06.06.2018 - 11:10
  • 626

ZAGREB, 6. juna - Nakon pola izuzetno uspješne godine pred velikom muzičkom umjetnicom regije, Josipom Lisac, je šest mjeseci u kojima će se naći nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu.

Proteklog vikenda Josipa je nastupila kao glavna izvođačica na City Groove Festivalu u Podgorici, a do decembra uplanirani su sljedeći koncerti: krčki Svjetski dan glazbe 22. juna, "Bernhard Theatre" u Zurichu 7. jula, te varaždinski Špancirfest 18. avgusta.

Publika u Sisku u vanserijskim izvedbama Josipe i benda uživati će 22. septembra, a sedam dana kasnije njezina fantastična izvedba čut će se u Carl Orff Saalu u Munchenu. Getebuški Konserhuset na rasporedu je 19., a Scalateatern u Stockholmu 21. oktobra. Jedini koncert u novembru pripao je Zadru u čiji Arsenal stiže 10. tog mjeseca.

Kao i dosad svoju koncertnu godinu Josipa će tradicionalno završiti nastupom u Zagrebu u decembru, čiji tačan datum i lokacija će biti objavljeni u narednim sedmicama.

Inače, u okvirima ovogodišnjih nastupa, Josipa Lisac je nedavno održala veoma posjećen i kvalitetan koncert u Sarajevu.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING