JEDINSTVO USPJEŠNO OTVORILO SERIJU PRIPREMNIH UTAKMICA

- Iako protiv Željezničara nisu odigrali utakmicu za pamćenje, izabranici Safeta Nadarevića su bili dovoljno strpljivi i na kraju slavili golom koji je postigao tamnoputi Senegalac Serigne Modou

  • AUTOR: sport.sport.ba/arhiv
  • 11.02.2018 - 09:09
  • 441

Crveno-bijeli su u Banjaluci gostovali kod Željezničara, člana Prve lige Republike Srpske, a na kraju su slavili minimalnim rezultatom 1:0.

Iako protiv Željezničara nisu odigrali utakmicu za pamćenje, izabranici Safeta Nadarevića su bili dovoljno strpljivi i na kraju slavili golom koji je postigao tamnoputi Senegalac Serigne Modou.

Ovaj fudbaler se inače nalazi na probnom radu u bihaćkom klubu, a ako je suditi po prikazanom na današnjem meču, mogao bi ostati Pod borićima.


Prijateljska utakmica:

Željezničar Sport Team - Jedinstvo 0:1

Željezničar Sport Team: Avdukić, Čolić, Ostojić, Šaula, Malić, Bilal, Bosančić, Ružičić, Jokanović, Kuzmanović, Marković. Još su igrali: Kalabić, Jovandić, Kuprešak, Ćetković, Teodorović, Knežević, Marjanović, Tadić.

Jedinstvo: Đurić, Remić, Jazvin, Šehić, Petrović, Radosavljević, Abdihodžić, Mujagić, Hodžić, Nuspahić, Modou. Još su igrali: Alijagić, Bećirević, Omanović, Demirović, Ibrahimpašić, Nuhanović, Dizdarić, Ćirić, Kadirić.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING