IOM I RTV USK: PUT I STANICA NADE U UNSKO-SANSKOM KANTONU

- Predstavnici Radio-televizije Unsko-sanskog kantona i Međunarodne organizacije za migracije - IOM potpisali su danas u Bihaću ugovor o medijskoj kampanji koja će pratiti implementaciju Projekta socijalne kohezije u Unsko-sanskom kantonu. Do kraja marta naša medijska kuća će snimiti i emitovati specijalizirane emisije o aktivnostima za migrante i lokalno stanovništvo kroz ovaj projekt

  • AUTOR: rtvusk
  • 16.01.2019 - 17:47
  • 505

BIHAĆ, 16. januara - Pored toga što Međunarodna organizacija za migracije vodi brigu o migrantima, kroz ovaj projekat uz podršku Vlade Velike Britanije, provest će se brojne aktivnosti u lokalnim zajednicama.

Kampanja pod nazivom „Put i stanica nade u Unsko-sanskom kantonu“ pratit će projekt do polovine marta, kada je planiran i završetak aktivnosti.

Pored aktivnosti IOM-a na infrastrukturi u mjesnim zajednicama, renoviranju i revitalizaciji javnih prostora, te jačanju komunalnog servisa, kroz kampanju će se prikazati i brojne pozitivne priče o socijalnoj koheziji izbjeglica, migranata i lokalnog stanovništva. 

 

 

 

 

 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING