HUMANOST NE POZNAJE GRANICE: RADOST DRUGIH UVIJEK JE ZA NEKO DOBRO...

- Zahvaljujući humanosti naših građana u dijaspori, grupe mještana bihaćke mjesne zajednici Vikići koji godinama žive i rade u zapadnoevropskim zemljama, socijalno ugrožena porodica Huse Halkića, koja je donedavno živjela u staroj i trošnoj kući, dobila je novi krov nad glavom...

  • AUTOR: rtvusk
  • 19.10.2019 - 18:47
  • 259

BIHAĆ, 19. oktobra - Zahvaljujući humanosti naših građana u dijaspori, grupe mještana bihaćke mjesne zajednici Vikići koji godinama žive i rade u zapadnoevropskim zemljama, socijalno ugrožena porodica Huse Halkića, koja je donedavno živjela u staroj i trošnoj kući, dobila je novi krov nad glavom.

Ključeve novoizgrađene kuće supruzi Fatmi uručili su danas Ismet Salkić i Rahila Čajić koji su i pokrenuli humanitarnu akciju. Za samo tri i po mjeseca, koliko je trajala izgradnja ove lijepe i funkcionalne kuće, supružnici, Huse i Fatma Halkić, te sin Husmir zahvaljujući dobrim i humanim ljudima, mještanima koji žive i rade u dijaspori, uselili su u novoizgrađenu kuću, koja im je zamijenila doskorašnju staru i dotrajalu. Inicijativu su pokrenuli Ismet Salkić i Rahila Čajić koji su supruzi Fatmi uručili ključ novog novog doma.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING