HUMANITARNI SEMINAR: SOLIDARNOST SPORTISTA SA ZLATKOM FAJKOVIĆEM U NJEGOVOJ NAJTEŽOJ BORBI

- Jučer u u Bihaću održan humanitarni seminar za pomoć u liječenju Zlatka Fajkovića bihaćkog sportiste. Predavač je bio proslavljeni K-1 borac “bh. machine”, Dževad Poturak koji je osim edukativnog prezentirao različite borilačke tehnike

  • AUTOR: rtvusk
  • 12.01.2019 - 15:57
  • 482

BIHAĆ, 12. januara - Cilj jučerašnjeg seminara u Bihaću bio je nastavak prikupljanja sredstava za Zlatka Fajkovića, policajca, sportiste i velikog humaniste iz Bihaća.

Podsjećamo, Zlatko je trenutno na liječenju na Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu, gdje mu je dijagnosticirana leukemija, te su  neophodna velika financijska sredstva za njegovo liječenje.

Zlatko Fajković je veliki sportista koji se svojevremeno bavio i kickboxingom i čak jednom ukrstio rukavice sa Dževadom Poturkom. Nažalost, danas vodi bitku za život.

Dževad Poturak, proslavljeni bh reperenetativac, prvak svijeta u K-1 disciplini prenio je polaznicima seminara dio bogatog iskustva u kickboxingu, te demontrirao vrhunske tehnike u ovom sportu. Seminaru je prisustvovao veliki broj  sportista i ljubitelja borilačkih vještina.


 

 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING