HRVATSKA: PREDSJEDNICA I PREMIJER NA PREZENTACIJI REZULTATA RADA NA RAZVOJU IDENTITETA I BRENDA REPUBLIKE HRVATSKE

- Razlog osnivanja ove Radne skupine ponajprije je bio inicirati okupljanje svih relevantnih dionika koji su zainteresirani pridonijeti boljem iskorištavanju talenta i nužnim promjenama u cilju modernizacije države i društva, kao i u definiranju slike pa time i budućeg položaja Hrvatske u međunarodnom okruženju, kazala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

  • AUTOR: Anadolu Agency
  • 25.04.2019 - 21:32
  • 261

ZAGREB, 25.aprila -  Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sa suradnicima i hrvatski premijer Andrej Plenković s ministrima sudjelovali su na prezentaciji rezultata rada Radne skupine Predsjednice Republike Hrvatske za razvoj identiteta i brenda Republike Hrvatske u Banskim dvorima, javlja Anadolu Agency (AA).

Članovi Radne skupine Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović za razvoj identiteta i brenda Republike Hrvatske, na čelu s predsjednicom Radne skupine, profesoricom Dubravkom Sinčić Ćorić, predstavili su članovima Vlade rezultate svojeg šestomjesečnog rada, čija je zadaća bila pridonijeti uspostavi platforme za razvoj identiteta i brenda Republike Hrvatske.

"Razlog osnivanja ove Radne skupine ponajprije je bio inicirati okupljanje svih relevantnih dionika koji su zainteresirani pridonijeti boljem iskorištavanju talenta i nužnim promjenama u cilju modernizacije države i društva, kao i u definiranju slike pa time i budućeg položaja Hrvatske u međunarodnom okruženju“, kazala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Iz Ureda predsjednice također je priopćeno da je Kolinda Grabar-Kitarović izrazila zadovoljstvo što je Vlada Hrvatske prepoznala ovu inicijativu i dala svoj doprinos ne samo domaćinstvom današnjeg sastanka nego i radom nekoliko predstavnika koji su bili aktivni članovi Radne skupine.

Predsjednica je dodala kako je zadatak Radne skupine bio sistematizirati odrednice i definirati područja za pozicioniranje Hrvatske te utvrditi sadržaj i arhitekturu brenda Hrvatske, a posebno je zahvalila predsjednici i svim članovima Radne skupine na predanom volonterskom radu, navodi se.

Uvjerena sam kako će smjernice koje će nam danas biti prezentirane postati podloga buduće kampanje o identitetu Hrvatske, zaključila je hrvatska predsjednica.

Navodi se da se predsjednik Vlade Andrej Plenković zahvalio predsjednici na inicijativi i pohvalio napor koji je Radna skupina do sada uložila u ovaj hvalevrijedan projekt, kojemu je cilj povećati prepoznatljivost Hrvatske u svijetu.

To je osobito važno za jačanje hrvatskog izvoza i atraktivnosti Hrvatske u svakom pogledu, što podrazumijeva bolje usklađivanje javne komunikacije svih resora i svih društvenih dionika prema različitim inozemnim ciljnim skupinama, zbog čega su na sastanku sudjelovali brojni ministri, priopćeno je iz Ureda predsjednice Republike Hrvatske.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING