HRVATSKA: POLICIJA ČEKA NALAZE OBDUKCIJE TIJELA SKRIVANOG U ZAMRZIVAČU 19 GODINA

- U zamrzivaču obiteljske kuće Dominić u Palovcu je prije nekoliko dana pronađeno tijelo ženske osobe, što je potvrdila i policijska istraga, a za koju se sumnja da je osoba koja je nestala prije 19 godina

  • AUTOR: Anadolu Agency
  • 18.02.2019 - 11:52
  • 340

ZAGREB, 18. februara -  Međimurska policija danas je iznijela dio detalja o tijelu ženske osobe koje je pronađeno u zamrzivaču obiteljske kuće u selu Palovec, a za koju je neslužbeno utvrđeno kako je nestala prije 19 godina.

Međimurska policija danas je iznijela nekoliko dodatnih detalja o slučaju koji je potresao hrvatsku javnost, a s obzirom da je policijska istraga još u tijeku, policijski službenici bili su suzdržani oko slučaja čije su detalje prilično pouzdano rekonstruirali hrvatski mediji uz pomoć razgovora sa susjedima i mještanima Palovca u Međimurskoj županiji.

U zamrzivaču obiteljske kuće Dominić u Palovcu je prije nekoliko dana pronađeno tijelo ženske osobe, što je potvrdila i policijska istraga, a za koju se sumnja da je osoba koja je nestala prije 19 godina.

Obitelj je cijelo vrijeme prikrivala, a riječ je o mlađoj sestri rođenoj 1977. godine, da je osoba sakrivena u zamrzivaču te nudila policijskim službenicima i susjedima objašnjenja da je otišla raditi u inozemstvo, na brod isl.

Neslužbeno se doznaje da se radi o tijelu Jasmine Dominić čiji je nestanak policiji prijavljen je 2005. godine, pet godina nakon njezinog nestanka. Do 2000. godine, kada je nestala, Jasmina Dominić je živjela u obiteljskoj kući sa starijom sestrom Smiljanom, koja je privedena u subotu navečer zbog sumnje na ubojstvo. 

Policija smatra da postoje osnove sumnje da je uhićena 45-godišnjakinja, starija sestra nestale, između 2000. i 2001. godine usmrtila svoju sestru i njezino mrtvo tijelo sakrila u škrinju za zamrzavanje u hodniku prizemlja obiteljske kuće u mjestu Palovec.

 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING