HOROR U TORONTU: POLICIJA PRONAŠLA OSTATKE NAJMANJE ŠEST VRTLAREVIH ŽRTAVA

- Smatra se da je većinu muškaraca McArthur upoznao preko dating aplikacija za upoznavanje homoseksualaca, a neke i direktnim kontaktom, vozeći se po gradu

  • AUTOR: Faktor.ba
  • 11.02.2018 - 10:15
  • 527

Slučaj postaje sve veći i veći, objavili su policajci. Vrtlar Bruce McArthur (66) iz Toronta u Kanadi optužen je da je ubio i zakopao svoje žrtve u vrtovima koje je uređivao.

McArthur je optužen da je vrebao svoje žrtve u homoseksualnoj zajednici Toronta. Godinama prije su pripadnici te zajednice upozoravali policiju da bi mogla postojati veza između niza slučajeva nestalih muškaraca.

Istragu otežava zima jer je tlo smrznuto pa je teško otkopavati. Do sada je pretražena samo jedna lokacija oko luksuznog naselja u Torontu gdje je Bruce McArthur bio zaposlen na održavanju zelenila. Policija koristi specijalni radar za pretraživanje terena. Traže pomoć i od online providera kako bi rekonstruisali komunikaciju vrtlara s njegovim žrtvama.

Smatra se da je većinu muškaraca McArthur upoznao preko dating aplikacija za upoznavanje homoseksualaca, a neke i direktnim kontaktom, vozeći se po gradu.

McArthur je uhapšen 18. januara pod optužbom za ubistvo 44-godišnjeg Selima Esena i 49-godišnjeg Andrewa Kinsmana. Dodatno je optužen za ubistva Majeeda Kayhana (58), Sorousha Mahmudija (50) i Deana Lisovicka (43).


TAGOVI
VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING