GRADSKO VIJEĆE BIHAĆ: VEĆINA U GRADSKOM VIJEĆU I DALJE STABILNA???

- Nakon jučer potpisanog sporazuma izmedju SDA i POMAK-a, za koji su kako tvrde, koalicioni partneri saznali iz medija, predsjedavajući Župa organizirao je sastanak upravo kako bi se saznalo da li će novi partneri promijeniti aktuelno stanje u Vijeću...

  • AUTOR: rtvusk
  • 17.10.2019 - 19:34
  • 539

BIHAĆ, 17. oktobra - Davor Župa predsjedavajući GV Bihać, sazvao je danas sastanak koalicionih partnera koji čine dosadašnju i aktuelnu većinu, a razlog je jučer potpisani sporazum o saradnji izmedju POMAKA i gradonačelnika Šuhreta Fazlića sa OO SDA koja je trenutno opozicija u vijeću.

Sastanak je održan iza zatvorenih vrata, uz uvjeravanje prisutnih da je postojeća većina i dalje stabilna. Da li je to i stvarno tako moglo bi se saznati već 22. oktobra kada je zakazana nova sjednica GV-a. Pomak, SDP, ASDA, i Klub nezavisnih vijećnika „Bihać zajedno“ posljednje tri godine funkcioniraju kao većina u Gradskom vijeću.

Nakon jučer potpisanog sporazuma izmedju SDA i POMAKA, za koji su kako tvrde, koalicioni partneri saznali iz medija, predsjedavajući Župa organizirao je sastanak upravo kako bi se saznalo da li će novi partneri promijeniti aktuelno stanje u Vijeću.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING