GRAD BIHAĆ: PRIJEM ZA MLADE I TALENTIRANE SPORTISTE KOJI ĆE SE DOKAZATI U BUDUĆNOSTI

- Grad Bihać neiscrpni je rasadnik sportskih talenata koji svoje uspjehe ostvaruju ne samo u našoj zemlji već i na takmičenjima u inostranstvu. One najmlađe, Fatiha Halilagića i Davida Dujmovića koji su već nosioci brojnih medalja danas je u gradskoj upravi zajedno s roditeljima i trenerima primio gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić i predstavnici Sportskog saveza

  • AUTOR: rtvusk
  • 16.01.2019 - 15:59
  • 296

BIHAĆ, 16. januara - Fatih Halilagić  trenira tenis i sa svega 10 godina, vec je drugorangirani u svojoj kategoriji u BiH. Prve korake u ovom sportu napravio je uz pomoć oca Senijada, a trenutno je član tenis kluba NEC iz Bihaća. Na turnirima je već ostvario zapažene rezultate.

Nešto stariji David Dujmović, zaljubljenik u nogomet, član je OFK Bihać te je nakon provjera dobio poziv u nogometnu reprezentaciju BIH. Početkom godine boravio je i u nogometnom kampu REAL u Madridu.

Podrška Grada i Sportskog saveza za ove male ambasadore svog grada i države, nastavit će se i dalje, istaknuto je prilkom prijema u gradskoj upravi. Fatih i David sigurno će nastaviti s nizom uspjeha na sportskim terenima, zašto je neophodno unaprijediti i sportsku infrastrukturu. U Sportskom savezu posebnu pažnju posvetiće upravo ovim mladim takmičarima koji su uz svoje i zalaganje roditelja već  puno toga postigli.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING