FLORIDA: MUŠKARAC UBIO ČETVERO DJECE PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO

- Prema prvim informacijama, Lindsey je ubio dvoje svoje djece te dvoje djece njegove djevojke

  • AUTOR: klix.ba
  • 12.06.2018 - 08:32
  • 595

Talačka situacija koja je trajala 21 sat u gradu Orlandu na Floridi je okončana nakon što je muškarac ubio četvero djece i potom izvršio samoubistvo, javlja Russia Today.

Tridesetpetogodišnji Gary Lindsey Junior, osuđeni kriminalac, kao taoce je držao četvero djece 21 sat nakon što je upucao policajca u lice. Taoci su mu bili jednogodišnje, šestogodišnje, desetogodišnje i jedanaestogodišnje dijete od nedjelje navečer po lokalnom vremenu.

Incident je započeo u nedjelju navečer kada je policija odgovorila na dojavu o nasilju u porodici. Kada su policajci stigli na adresu, osumnjičeni je otvorio vatru te policajca Kevina Valenciju pogodio u lice. Policajac je potom prevezen u bolnicu i nalazi se u teškom stanju, dok se osumnjičeni zabarikadirao u apartmanu zajedno s taocima.

Lindsey je nastavio razmjenjivati vatru s policijom tokom noći, a pregovori su započeli kad su specijalci stigli pred kompleks apartmana u ulici Eaglesmere Drive.

Policija je konstantno bila u kontaktu s Lindseyjem, a kada je prestao dogovarati, specijalci su ušli u objekt oko 21:00 sati po lokalnom vremenu. U apartmanu su pronašli beživotna tijela djece, koja su ubijena vatrenim oruižjem. Lindsey je izvršio samoubistvo.

Prema prvim informacijama, Lindsey je ubio dvoje svoje djece te dvoje djece njegove djevojke. Šta se s njom dogodilo, zasad nije poznato.

Lindsey je bio kriminalac te je hapšen zbog podmetanja požara i nasilja u porodici. Četiri puta je hapšen zbog kršenja uslovne kazne.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING