ELDIN HUSEINBEGOVIĆ PREDSTAVIO NOVU PJESMU I SPOT: "JEDNO" JE PROZOR KROZ KOJI GLEDAM SVIJET

- Snimanje novog spota Eldin je povjerio reditelju Harisu Dubici i produkciji "HudHud" iz Sanskog Mosta

  • AUTOR: klix.ba
  • 04.12.2017 - 08:14
  • 487

Uspješni sarajevski kantautor Eldin Huseinbegović obradovao je publiku spotom za pjesmu "Jedno".

"Tačno pola godine od izlaska posljednjeg singla 'Za kraj', moja nova pjesma 'Jedno' će ugledati svjetlo dana. Čini mi se da je u jednom dijelu drugačija od onoga što sam do sada radio. Novi ljudi donose nove ideje, pa su tako na ovoj pjesmi, na moju veliku radost, učešće uzeli Dino Šukalo i Haris Dubica. Pjesma je snimana u Sarajevu i Zagrebu, a spot u prelijepoj Krajini. 'Jedno' je, ustvari, moj prozor kroz koji gledam svijet. Pobjeda ove pjesme neće biti veliki broj pregleda ili lajkova, njena pobjeda bit će ako još neko sa mnom život pogleda kroz 'Jedno' i u svoj život utka 'Jedno'", kaže Eldin Huseinbegović.

Snimanje novog spota Eldin je povjerio reditelju Harisu Dubici i produkciji "HudHud" iz Sanskog Mosta.

Kadrovi za ovaj videozapis snimani su u Krajini, a pored Huseinbegovića u njemu se pojavljuje Bejana Grabus iz Travnika te Ajdin Hasanić Ajdinator koji je bio zadužen i za organizaciju cijelog projekta. Direktor fotografije bio je Nevres Softić.

Huseinbegović je napisao muziku i tekst za novu pjesmu, dok je aranžman djelo sarajevskog muzičara Dine Šukala. U realizaciji pjesme učestvovali su i Mahir Sarihodžić, Armin Hodžić, Daria Hodnik Marinković, Dragan Brnas Fudo, Filip Vidović...


TAGOVI
VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEIZBORI 2018

PROMO VIDEO TVUSK 2016

KONKURS ZA DODJELU NOVINARSKE NAGRADE EMIN HUSKIĆ 2018

MARKETING
MARKETING