EKSPLOZIJE NA SNIMANJU FILMA O JAMESU BONDU, IMA POVRIJEĐENIH

- Prema riječima jednog izvora na setu je nastao potpuni haos nakon što je raznesen dio krova i neka projekcijska platna koja su se nalazila na pozornici

  • AUTOR: Oslobođenje, agencije,
  • 05.06.2019 - 09:57
  • 166

LONDON, 5. juna - Tri jake eksplozije odjeknule su tokom snimanja najnovijeg filma o Jamesu Bondu, a tom prilikom povrijeđeno je nekoliko članova ekipe i oštećen je inventar.

Incident se dogodio u Pinewood studiju u Buckinghamshiru, a zbog njega je snimanje u potpunosti prekinuto, prenosi britanski Sun.

Kako se navodi, jedna osoba je ozbiljno povrijeđena nakon eksplozije koja je uništila dio krova i barem pet projekcijskih platna u kompleksu vrijednom više miliona funti.

Na setu filma su testirani rekviziti potrebni za scenu eksplozije u laboratoriji kada se dogodio spomenuti incident. Prema riječima jednog izvora na setu je nastao potpuni haos nakon što je raznesen dio krova i neka projekcijska platna koja su se nalazila na pozornici.

Početkom maja je snimanje 25. filma o agentu Jamesu Bondu također zaustavljeno jer je glavni glumac Daniel Craig (51) povrijedio nogu.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016