EKOBIS 2018: PANEL O GASTRO TURIZMU

- U okviru 16. Međunarodnog ekološkog sajma EKO BIS održan je Panel o gastro turizmu kao novoj mogućnosti razvoja turizma u BiH

  • AUTOR: rtvusk
  • 14.09.2018 - 16:30
  • 388

BIHAĆ, 14. septembra - O gastro ponudi govorili su predstavnici Privredne komore FBiH, turističkih klastera Una i Hercegovine te ugostitelji.

Svi zajedno složili su se da BiH ima svoju tradicionalnu kuhinju i turiste koji pokazuju interes za izvorna bosanska jela. Upravo zbog toga, turistički radnici i ugostitelji u svojoj ponudi nude hranu i piće svojstvenu određenoj regiji.

U okviru Panela, turistički klasteri iz USK-a i Hercegovine potpisali su Sporazum o zajedničkoj saradnji, dok je klaster Una prezentirao netom izrađenu WEB stranicu naziva UNASANA koja će uskoro biti dostupna na internet pretraživačima.

Kada su u pitanju jela bosanske kuhinje ona su turistima, nakon prirodnih ljepota, na drugom mjestu.


TAGOVI
VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVE



PROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING