EKOBIS 2018: PANEL O GASTRO TURIZMU

- U okviru 16. Međunarodnog ekološkog sajma EKO BIS održan je Panel o gastro turizmu kao novoj mogućnosti razvoja turizma u BiH

  • AUTOR: rtvusk
  • 14.09.2018 - 16:30
  • 171

BIHAĆ, 14. septembra - O gastro ponudi govorili su predstavnici Privredne komore FBiH, turističkih klastera Una i Hercegovine te ugostitelji.

Svi zajedno složili su se da BiH ima svoju tradicionalnu kuhinju i turiste koji pokazuju interes za izvorna bosanska jela. Upravo zbog toga, turistički radnici i ugostitelji u svojoj ponudi nude hranu i piće svojstvenu određenoj regiji.

U okviru Panela, turistički klasteri iz USK-a i Hercegovine potpisali su Sporazum o zajedničkoj saradnji, dok je klaster Una prezentirao netom izrađenu WEB stranicu naziva UNASANA koja će uskoro biti dostupna na internet pretraživačima.

Kada su u pitanju jela bosanske kuhinje ona su turistima, nakon prirodnih ljepota, na drugom mjestu.


TAGOVI
VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVE



IZBORI 2018

PROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING