DOŠLO DO SLUŽBENE PROMJENE REZULTATA NA EUROSONGU, MAKEDONIJA PRVA PO GLASANJU ŽIRIJA

- Ono što je sigurno jeste da je pobjednik Eurosonga i dalje Nizozemac, ali se razlika između njega i italijanskog predstavnika smanjila na samo 26 poena

  • AUTOR: klix.ba
  • 23.05.2019 - 17:11
  • 376

EUROSONG, 23. maja - Evropska radiotelevizijska unija priznala je grešku koja se dogodila prilikom zbrajanja rezultata glasanja žirija na finalu Eurosonga 2019. godine.

Naime, problem se desio nakon greške bjeloruskog žirija. Tamara Todevska je ovu za nju radosnu vijesti objavila na svom Instagram profilu. 

"Kakva predivna vijest. Nakon što je EBU potvrdio grešku u bjeloruskom glasanju naša zemlja je osvojila prvo mjesto po glasanju žirija, a sedmo na finalu Evrovizije. Ne mogu vam opisati koliko sam sretna. Volim vas sve!", napisala je oduševljeno Tamara. 

Osim toga, došlo je do promjene rezultata i za Švedsku koja je sa šestog dospjela na peto mjesto, a Norveška je umjesto petog zauzela šesto mjesto. 
Ono što je sigurno jeste da je pobjednik Eurosonga i dalje Nizozemac, ali se razlika između njega i italijanskog predstavnika smanjila na samo 26 poena.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING