DOKTOR DONALD MILER O STRESU – ZAČINU SVAKOVRSNIH BOLESTI SAVREMENOG ŽIVOTA

- Humanitarna organizacija „ADRA“ organizirala je sinoć u Bihaću predavanje doktora Donalda Milera, stručnjaka koji je s Bišćanima podijelio iskustva o zdravstvenom stanju čovjeka na kojeg uveliko djeluje stres i težina savremenog života. Objasnio je na koji način se može oduprijeti stresnim situacijama, ali i koliko dobro psihološko stanje čovjeka može uzrokovati brži proces liječenja čak i teških bolesti

  • AUTOR: rtvusk
  • 14.03.2019 - 17:06
  • 401

BIHAĆ, 14. marta - Stručnjaci kažu da je stres, koji se smatra sastavnim dijelom života, ustvari proizvod ljudske psihe, koji često ostavlja ozbiljne posljedice i na zdravlje. Ključ je, kako je objasnio doktor Miler, u glavi svakog čovjeka, a ova tzv. bolest savremenog doba tek se mora izučavati s obzirom na težinu ljudske svakodnevnice.

Bišćanima je ova tema bila posebno zanimljiva, što je iznenadilo i predavače. Inače, Humanitarna organizacija „ADRA“, u posljednje vrijeme bazira se na predavanja zdravstvene prirode, kako bi pomogli ljudima u borbi sa njihovim sve češćim, težim i različitim zdravstvenim problemima.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING