INFO

  • KORONAVIRUS POTVRĐEN ZA DEVET OSOBA U TUZLI I SEDAM U HERCEGOVINI, UKUPNO 323 U BIH
  • NOVALIĆ: POČINJE SISTEMATSKA DEZINFEKCIJA FEDERACIJE BIH, KREĆE IZ KONJICA
  • VRIJEME: DANAS SUNČANO, SUTRA SUSNJEŽICA I SNIJEG
  • KINA PROGLASILA KRAJ EPIDEMIJE KORONAVIRUSA
  • NOVE NAREDBE KANTONALNOG ŠTABA CIVILNE ZAŠTITE UNSKO-SANSKOG KANTONA
  • FB GRUPA “SRCE ZA KRAJINU” PRIKUPILA 25.000 EURA ZA BIHAĆKU BOLNICU
  • NA PODRUČJU USK NEMA NOVOOBOLJELIH OD KORONAVIRUSA

DOČEK NOVE GODINE U VELIKOJ KLADUŠI I BOSANSKOM PETROVCU: DOČEK SA ZIMOM I ČAROLIJOM

- I većina građana Bosanskog Petrovca i Velike Kladuše Novu 2020. godinu dočekat će, u kućnoj atmosferi u krugu porodice i prijatelja. Ipak dio njih će zahvaljujući manifestacijama „Kladuška zima“ i „Novogodišnja čarolija“ i organizovanom dočeku Nove godine proslaviti na otvorenom...

DOČEK NOVE GODINE U VELIKOJ KLADUŠI I BOSANSKOM PETROVCU: DOČEK SA ZIMOM I ČAROLIJOM

USK, 29. decembra - Naime pretpraznična atmosfera se uveliko osjeti na ulicama Velike Kladuše. Grad je okićen novogodišnjim ukrasima, a trg mladih i gradski park mjesta gdje se uz živu svirku i raznovrsnu gastronomsku ponudu već 8 dana okupljaju brojni Kladuščani i njihovi gosti.

Pretpraznična atmosfera uveliko traje i u Bosanskom Petrovcu, gdje po prvi put ove godine JU“ Centar za kulturu i obrazovanje“ Bosanski Petrovac zajedno sa općinom Bosanski Petrovac povodom novogodišnjih praznika organizira brojne kulturne i zabavne aktivnosti. Riječ je o manifestaciji „Novogodišnja čarolija“ u kojoj će Petrovčani moći uživati do drugoj januara 2020. godine. U drvenim kućicama postavljenim ispred zgrade općine Bosanski Petrovac nude se proizvodi i usluge iz ugostiteljstva i kućne radinosti a bogat program priprema se i za najmlađe Petrovčane.

VEZANE VIJESTI

KOMENTARI

TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE


MARKETING