DJECA, PERFORMANSI I KULTURA: DRUŽENJE SA PORUKAMA O POTREBI IZGRADNJE MOSTOVA MEĐU LJUDIMA

- „Skinimo maske“ naziv je predstave koja je realizirana u sklopu projekta Povjerenje, razumijevanje, odgovornost za budućnost (PRO–Budućnost) a koji je svoju završnicu ovih dana scenskim nastupom krunisao u Bihaću. Udruženim snagama teatri iz Banja Luke, Novog Grada, neformalna grupa Bosanska Krupa i teatar mladih iz Bihaća okupili su više od 20 mladih ljudi koji su nakon druženja, održanih radionica svoje djelo predstavili i na bihaćkoj sceni...

  • AUTOR: rtvusk
  • 15.09.2019 - 15:42
  • 275

BIHAĆ,  15. septembra - Tri dana druženja u Novom Gradu, tri dana rada više od 20-ero djece iz Bihaća, Banja Luke, Bosanske Krupe, rezultiralo je performansima u gradovima iz kojih djeca dolaze a završni nastup i postavljanje na scenu uspjeha sa radionice imali su na bihaćkoj sceni. Sa bihaćke scene djeca su poslala jasnu poruku – „Skinimo maske", naglašavajući potrebu izgradnje povjerenja i mostova među ovdašnjim ljudima.

Druženje, stvaranje, uspjeh i znanje sa jasnim porukama, projekat -  Povjerenje, razumijevanje, odgovornost za budućnost (PRO–Budućnost) podržala je Američka agencija za međunarodni razvoj USAID i CRS.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING