DIREKTOR DEMANTIRAO ONO O ČEMU MINISTAR NIJE GOVORIO

- U demantu stoji da je ministar izjavio da to nije jedini projekt od koga je odustala Kantonalna bolnica i da krivicu za odustajanje snose tadašnja vlada i menadžment Kantonalne bolnice

  • AUTOR: rtvusk
  • 07.11.2018 - 18:40
  • 373

BIHAĆ, 7. novembra - U naše redakciju stigao je demant kantonalnog ministra zdravstva Hazima Kapića na prilog emitovan sinoć u našem programu, vezan za gubitak investitora na projektu 'utopljavanja' Kantonalne bolnice.

U saopćenju stoji da je direktor Kantonalne bolnice krivo naveden da demantira ono o čemu ministar nije govorio. U demantu stoji da je ministar izjavio da to nije jedini projekt od koga je odustala Kantonalna bolnica i da krivicu za odustajanje snose tadašnja vlada i menadžment Kantonalne bolnice.

Pojasnio je da se radi o projektu prekogranične saradnje Palnet, pobrojao učesnike i iznose te način na koji se projekt mogao privesti kraju, a nije, zbog čega je bolnica izgubila dodatnih 450 hiljada eura, a osigurala nam mjesto na crnim listama kada su u pitanju zdravstvo i projekti u zdravstvu, stoji u demantu ministra Kapića.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING