DANAS ODRŽAN BICIKLISTIČKI SEDMI USPON NA PLJEŠEVICU

- Danas je u Bihaću u organizaciji Brdsko-biciklističkog kluba „Daj krug“, Biciklističkog kluba Bihać i Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine održano Državno prvenstvo Bosne i Hercegovine BiH XCU pod nazivom 7. uspon na Plješevicu 2019...

  • AUTOR: rtvusk
  • 18.08.2019 - 18:36
  • 191

BIHAĆ, 18. augusta - Biciklistički klubovi iz cijele Bosne i Hercegovine učestvovali su na ovom prvenstvu a njihovi rezultati se boduju za Premijer ligu.

Blizu osamdeset učesnika ove biciklističke utrke koja je krenula iz Bihaća a uspon je bio na Plješevici, nadmetalo se za što bolji rezultat. I mali Bišćani imali su priliku da voze svoju malu utrku oko sportske dvorane Luke dajući time svoj doprinos ovoj biciklističkoj utrci. Što se tiče plasmana u seniorskoj kategoriji, kod žena prvo mjesto je osvojila Amina Gogić iz Kladnja, drugo mjesto Karla Kustura iz Viteza, dok je trećeplasirana bila Nina Vidović, također iz Viteza. U muškoj kategoriji prvo mjesto osvojio je Vedad Karić iz Zenice, na drugoj poziciji je Vladimir Trbić iz Banja Luke, dok je trećeplasirani bio Isak Muslić iz Bihaća.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING