DAN MZ ŠTURLIĆ DOČEKAN SA PONOSOM

- Povodom obilježavanja dvadeset treće godišnjice oslobađanja cazinske mjesne zajednice Šturlić na upotrebu je predat novosagrađeni putni pravac u području Crnaja, koji će povezati ovu i Mjesnu zajednicu Tržačka Raštela. Gradnju puta počeli su i u području Debeljaka. Najveći udio u gradnji osigurali su sami mještani, a povodom predaje na upotrebu puta , odnosno početka radova na drugom, ova su područja obišli predstavnici političkog i javnog života Kantona

  • AUTOR: rtvusk
  • 09.08.2018 - 16:43
  • 767

CAZIN, 9. augusta - Dvadeset treća godišnjica oslobađanja područja uz Koranu u cazinskoj općini, odnosno Dan mjesne zajednice Šturlić dočekan je s ponosom.

Realizirani su novi projekti gradnje infrastrukture – jer se specifičnost ovdašnjih ljudi i opće raspoloženje artikulira u izrastanje Šturlića. Izgrađen je put u području Crnaje, koji će povezati ovu i mjesnu zajednicu Tržačka Raštela.

Prepoznajući važnost povezanosti i komunikacije mještani su iznijeli najveći teret gradnje. Gradnju puta počeli su i u drugom dijelu u području Debeljak, gdje također mještano nose najveći dio.

Radovi na asfaltiranju uskoro bi trebali biti privedeni kraju, a pored gradnje puta ovdje već planiraju i realizaciju drugih projekata, čime će se poboljšati uvjeti života i u ovom cazinskom području.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING