CAZINSKI SREDNJOŠKOLCI I NAŠE ZNANJE, NAŠE BOGATSTVO

- Cazinski srednjoškolci iz Gimnazije, te Prve i Druge srednje škole, uključeni u projekat „Naše znanje, naše bogatstvo“, sinoć su u Kulturnom centru promovirali ovaj projekat. Svečanost je bila prilika da, kroz zanimljive sadržaje, mladi pokažu svoje znanje, vještine i kreativnost. Projekat je podržala Međunarodna organizacija za migracije – IOM

  • AUTOR: rtvcazin, rtvusk
  • 06.01.2019 - 18:24
  • 685

CAZIN, 6. januara - Nakon prikupljanja knjiga za Gradsku biblioteku, cazinski srednjoškolci iz Gimnazije, te Prve i Druge srednje škole, sinoć su u Kulturnom centru, a u okviru projekta „Naše znanje, naše bogatstvo“, organizirali zanimljivu manifestaciju.

Posjetioci su mogli uživati u predstavi, u brojnim recitacijama i muzičkim tačkama, a na kraju se počastiti toplim čajem i zanimljivim kanapeima i kolačima, koje su pripremili sami srednjoškolci. Projekat je podržala organizacija IOM, a koordinator projekta za Grad Cazin Ermin Beganović, kaže da je ovo bila dobra prilika da mladi pokažu svoje znanje, vještine i kreativnost.

Ova manifestacija je samo jedna u nizu aktivnosti u okviru projekta „Naše znanje naše bogatstvo“ kojeg vode srednjoškolci, uz podršku organizacije IOM. Kroz projekat „Naše znanje, naše bogatstvo“, ali i druge slične aktivnosti, cazinski srednjoškolci će i dalje nastojati pokazati svoje vještine i talente, a sve s ciljem davanja svog doprinosa u boljoj budućnosti cijele zajednice.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING