CAZIN: SVEČANO OTVORENA 18. KANTONALNA IZLOŽBA STOČARSTVA

- Preko stotinu izlagača, veliki broj posjetilaca, raznolika ponuda i brojni zanimljivi sadržaji osnovne su odlike prvog dana „Cazinskog sajma 2019“...

  • AUTOR: rtvusk,
  • 20.09.2019 - 18:29
  • 221

CAZIN, 20. septembra - S ciljem promoviranja domaće poljoprivredne proizvodnje i proizvođača, ali i krajških običaja, kulturno - historijskog naslijeđa i gastronomske ponude, u Cazinu je danas svečano otvorena 18. Kantonalna izložba stočarstva „Cazinski sajam 2019“.

Preko stotinu izlagača, veliki broj posjetilaca, raznolika ponuda i brojni zanimljivi sadržaji osnovne su odlike prvog dana „Cazinskog sajma 2019“. Sutra, drugog dana cazinskog sajma, prema programu, posjetitelji će moći uživati u kulturno - zabavnom programu koji će izvesti Kulturno - umjetnička društva "Hasan Mujezinović" i "Liskovac".

Istoga dana u poslijepodnevnim satima na gradskom igralištu Alinac održati će se izložba pasa na kojoj će biti predstavljene brojne rase pasa s područja cijelog Unsko - sanskog kantona. U nedjelju je, kao i svake od minulih godina, tradicionalna stočna izložba.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING