ČAROBNA NOĆ DIZAJNERICE ĐENANE MESIĆ

- „Čarobna noć“ naziv je prve modne revije unikatnih rukom oslikanih haljina dizajnerice Đenane Mesić koja je jučer održana na Starom gradu „Pset“ u Bosanskoj Krupi. Predstavljeno je 14 kreacija rađenih u prirodnim materijalima svili i lanu a riječ je o tri vrste haljina, klasičnim večernjim, haljinama s elementima islamske tradicije i kulture te onima rađenim u retro stilu...

  • AUTOR: rtvusk
  • 21.07.2019 - 15:58
  • 740

BOSANSKA KRUPA, 21. jula - Neponovljiva modna priča dizajnerice Đenane Mesić u prelijepom ambijentu Starog grada „Pset“ u Bosanskoj Krupi oduševila je brojne posjetioce.

Privukla je pažnju svojim elegantnim i ženstvenim kreacijama rađenim od najfinijih materijala, u kojima bi se svaka žena trebala osjećati ugodno i otmjeno. Preovladavali su modeli koji prate liniju tijela i ističu figuru. Modni događaj pod nazvom „Čarobna noć“ upotpunjen je tkz. živom modnom pistom, koreografijom koju su u ulozi manekenki izvele članice plesnog kluba Hipnotik.

Pokrovitelji i organizatori prve modne revije unikatnih rukom oslikanih haljina dizajnerice Đenane Mesić bili su JU „Centar za kulturu i informisanje Bosanska Krupa“ te Udruženje Čavrma iz Bosanske Krupe.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING