BUŽIM: ODRŽANA 16. REDOVNA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA

- Razmatrani su i usvojeni izvještaj o radu sa završnim računom za 2017. godinu i plan i program rada JU “Centar za socijalni rad Bužim za 2018. godinu i izvještaj o radu Općinskog pravobranilaštva Općine Bužim za 2017. godinu

  • AUTOR: Vahidin Veladžić/foto:arhiv
  • 16.05.2018 - 13:24
  • 246

BUŽIM, 16. maja - Kolegij Vijeća je na dnenvi red uvrstio 8. tačaka o kojima su vijećnici raspravljali. Na samom početku upućena je vijećnička inicijativa za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju javne rasvjete na dionici izgrađene obilaznice od Pomajdana do OŠ “Bužim”.

Razmatrani su i usvojeni izvještaj o radu sa završnim računom za 2017. godinu i plan i program rada JU “Centar za socijalni rad Bužim za 2018. godinu i izvještaj o radu Općinskog pravobranilaštva Općine Bužim za 2017. godinu.

Primljene su na znanje inforemacije o stanju javne sigurnosti na području općine Bužim; informacija o radu mjesnih zajednica sa područja općine Bužim za 2017. godinu koje su također usvojene od strane općinskih vijećnika dok informacija o radu i utrošku finansijskih sredstava udruženja koja su finansirana iz budžeta Općine Bužim za 2017. godinu nije dobila potrebnu većinu glasova.

Razmatrana je i usvajena  odluka o raspisivanju izbora za članove savjeta mjesnih zajednica i predsjednike mjesnih zajednica općine Bužim, koji bi trebali biti održani u novembru ove godine.

 

 


TAGOVI
VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING