BIŠĆANKA EMA BAJRIĆ NAJBOLJA U EVROPI

-Još jedan veliki uspjeh članova Kluba borilačkih sportova Favorit

  • AUTOR: radiobihac.com
  • 13.02.2018 - 12:37
  • 451

BIHAĆ, 13, februara - Članica Kluba borilačkih sportova „Favorit BH“ još jednom je potvrdila mjesto među svjetskom kickboxing elitom. U vikendu iza nas, osvojila je najsjajnije odličje na Evropskom kupu u Karlovcu.

Podsjećamo, reprezentativka Bosne i Hercegovine je samo prije nekoliko mjeseci zasjenila konkurenciju i na Evropskom šampionatu u Makedoniji. Jedna od najboljih ovdašnjih sportašica – jednostavno je neprikosnovena u takmičarskoj kategoriji do 60 kilograma.

Njen trener Rinaldo Pikoloti posebno ističe činjenicu, kako je Ema Bajrić jedna od rijetkih sportašica, koja je u kratkom vremenskom periodu trijumfovala na ovako dva respektabilna natjecanja.

Satisfakcija za sve članove Kluba je i uspjeh mladog Rasima Alunovića. Talentovani takmičar je u Karlovcu debitovao u seniorskoj konkurenciji i zaslužio srebrenu medalju. Pažnju na sebe skrenuo je polufinalnom borbom protiv Igora Popovića iz Srbije.

U finalnom ogledu s Ukrajincem Andriom Syrotenkom, evidentan je bio nedostatak iskustva u konkurenciji najjačih. Sve u svemu, još jedan veliki uspjeh članova Kluba borilačkih sportova „Favorit BH“ iz grada na Uni, pogotovo kada se uzme u obzir da je u Karlovcu nastupilo više od 1800 takmičara iz 28 država.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING