BIHAĆ: ZA GRAĐANE UPRILIČENA PROMOCIJA STVARNIH MOGUĆNOSTI I UČINAKA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

- Građani Bihaća su svojim dolaskom na promociju više saznali o ovom projektu i značaju racionalnog trošenja i uštede energije u domaćinstvu, od zamjene izolacije krovova, sistema grijanja, kupovine pametnih uređaja, te dobili praktične savjete koje mogu primijeniti u svojim domovima.

  • AUTOR: rtvusk
  • 09.11.2019 - 16:23
  • 149

BIHAĆ, 9. novembra - Razvojni program Ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini - UNDP  u partnerstvu s Fondom za zaštitu okoliša Federacije BiH, Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost te Ministarstvom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, zahvaljujući donatorskim sredstvima Vlade Švedske, upriličio je danas u Bihaću promociju važnosti energetske efikasnosti u svakodnevnom životu s kojom su se upoznali naši građani.

Projekt „Zeleni ekonomski razvoj“ u BIH provodi se već šest godina i financijski ga je podržala švedska Vlada. Bavi se oblašću energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. Građani Bihaća su svojim dolaskom na promociju više saznali o ovom projektu i značaju racionalnog trošenja i uštede energije u domaćinstvu, od zamjene izolacije krovova, sistema grijanja, kupovine pametnih uređaja, te dobili praktične savjete koje mogu primijeniti u svojim domovima.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING