BIHAĆ. UPRILIČENA PROMOCIJA KNJIGE AUTORICE DINKE REDŽIĆ

- U Bihaću je sinoć promovirana knjiga „Upoznajte sebe i život će vam biti ljepši“ ugledne autorice Dinke Redžić. Kako je istaknuto, radi se o vrijednoj knjizi priređenoj za sve one koji žele da rade na sebi i svoj život učine boljim...

  • AUTOR: rtvusk
  • 22.09.2019 - 16:08
  • 444

BIHAĆ, 22. septembra - Knjiga „Upoznajte sebe i život će vam biti ljepši“ studiozno ponire u intropsihičke niti same osobe i konkretnu problematiku sa kojom se svaki čovjek susreće u određenim životnim fazama.

Baveći se problemima i nedaćama koji kroz život ozbiljno sputavaju čovjeka, autorica Dinka Redžić stavlja fokus na značaj samopouzdanja i emotivnog reagovanja u određenoj situaciji. Redžić nadahnuto govori značaju nove paradigme koja je prepoznala važnost emocija kao pokretača svake ljudske aktivnosti, o važnosti pozitivnih misli i očekivanja, te širokom emocionalnom spektru prisutnom kod svake osobe. Knjiga je, ističe autorica, pisana kako bi ljudima koji se suočavaju s različitim teškoćama u životu pomogla da upoznaju svoje emocije i ne žive u prošlosti već sada i u ovom trenu.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING