BIHAĆ: SUVAD SAMARDŽIĆ OČEKUJE VAŠU POMOĆ

- Nekadašnji igrač Nogometnog kluba „Jedinstvo“, te istaknuti sportski radnik Suvad Samardžić, dijeli sudbinu mnogobrojnih oboljelih, čiji život, nažalost, ovisi od novca. Po drugi put suočen je sa karcinomom limfnih žlijezda i trenutno je, zbog pogoršanja zdravstvenog stanja zbrinut u Kantonalnoj bolnici. Na putu do izliječenja i transplantacije koštane srži van granica BiH, neophodan mu je novac, koji nije u stanju sam osigurati

  • AUTOR: rtvusk
  • 07.02.2019 - 17:31
  • 2266

BIHAĆ, 07. februara - Suvad Samardžić, u dugogodišnjoj sportskoj karijeri nizao je uspjehe, a onaj najveći tek mu predstoji. U šest godina, po drugi put se suočio sa sa rakom limfnih žlijezda.

Snagu da nadjača bolest svih godina davala mu je porodica, nezaposlena supruga , najmlađi sin Daris koji ima tek šest godina i najstariji sin koji je dijete sa cerebralnom paralizom i slijepo. Oni su nadjačali svaku njegovu bol i zbog njih je, kaže Suvad,  savladao sve prepreke. Čini to i posljednjih godinu dana, otkako se karcinom vratio i i proširio na kosti. Predstoji mu transplantaciji koštane srži koju nije u mogućnosti finansirati sam. 

Suvad,  pogoršanog zdravstvenog stanja, u Kantonalnoj bolnici,  nestrpljivo čeka šansu da konačno napravi korak do zdravijeg života sa samo jednom željom – da gleda djecu kako odrastaju.

Suvad trenutno igra najznačajniju utakmicu - onu za život, međutim odigrati je ne može sam. Do pobjede na gostujućem terenu, mogu ga odvesti samo sugrađani novčanim donacijima , uplatama na njegov račun  shodno financijskim mogućnostima ali i pozivom na otvoreni humanitarni broj.

 

U funkciji je humanitarni broj za Suvada Samardžića: Donirate 2 KM  pozivom na broj 090 291 004

Građani  mogu pomoći i  uplatama na brojeve žiroračuna na ime Suvad Samardžić. Broj računa u Unicredit banci je 3385002569724210.

Detalje u vezi s uplatom iz inozemstva mogu se pronaći na FB stranici “Pomoć za liječenje Suvada Samardžića”. Zbog zdravstvenih komplikacija i uplale pluća Suvad je trenutno zbrinut u Kantonalnoj bolnici.

TRANSAKCIJSKI RAČUN  - 3385002569724210

TEKUĆI RAČUN  - 40489673000

PAY DIRECT TO: Unicredit bank

                             dd.Mostar, Bosna i Hercegovina

                              S.W.I.F.T. UNICRBA22

BENEFICIARY: SAMARDŽIĆ SUVAD

                         DRUGI BATALJON 501.SBB 4B

                         BIHAĆ, BiH

 

 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING