BIHAĆ: ODRŽAN DJEČIJI KONCERT SA PORUKAMA LJUBAVI, MIRA I TOLERANCIJE

- Dječiji hor “Kuća dobrih tonova” iz Srebrenice, uz saradnji sa Muzičkom omladinom Bihać, organizovao je zajednički koncert u ovom gradu gdje je nastupilo više od 80 djece

  • AUTOR: rtvusk
  • 13.03.2018 - 14:01
  • 917

BIHAĆ, 13. marta - U prepunoj sali Kulturnog centra Bihać sinoć je održan zajednički koncert djece iz Srebrenica „Kuća dobrih tonova“ i Muzičke omladine Bihać pod nazivom "Koncert prijateljstva".

Nakon uspješnih nastupa širom BiH, Austrije, Švicarske, Dječiji hor “Kuća dobrih tonova”, uz saradnji sa Muzičkom omladinom Bihać organizovao je zajednički koncert u ovom gradu gdje je nastupilo više od 80 djece: Muzička omladina Bihać sa duhačkim sastavom i solistima, te specijalni gosti - horska i bubnjarska sekcija “Kuće dobrih tonova” iz Srebrenice koji su ispraćeni velikim aplauzom i ovacijama publike.

Dječji hor muzičke škole „Kuća dobrih tonova“okuplja 250 djece iz Bratunca, Skelana, Potočara i Srebrenice, a zahvaljujući horu, proputovali su mnoge zemlje i sklopili brojna prijateljstva. I najmlađi članovi „Muzičke omladine Bihać“ slažu se su na ovakim koncertima najvažnija druženja sa vršnjacima.

Glavna poruka koju su mališani poslali sa koncerta u Bihaću jeste da muzika treba da bude dostupna svima, te da se kroz nju šalju poruke ljubavi, mira i tolerancije.

 

 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING