BIHAĆ. OBILJEŽENA 28. GODIŠNJICA OSNIVANJA BIHAĆKE ORGANIZACIJE SDA

- U Bihaću je obilježenja 28. godišnjica osnivanja bihaćke organizacije SDA. Bila je ovo prilika da se simpatizeri, članovi i rukovodstvo stranke prisjete dosadašnjeg rada i puta koji je prošla SDA stranka. Kako je istaknuto, ovu stranku sve ove godine drži ideja zbog koje je osnovana, a to je časna i poštena politika

  • AUTOR: rtvusk
  • 24.06.2018 - 18:20
  • 1017

BIHAĆ, 24. juna - Šemsudin Dedić prvi čovjek Kantonalnog odbora stranke je istakao da je SDA pokazala u svome radu i djelovanju znanje i spremnost za kreiranje i ispunjavanje strateških ciljeva za razvoj i napredak države. I pored toga, ističe Dedić, neki članovi su u proteklom periodu napustili stranku, prelazili u druge i osnivali nove. SDA stranka ne zavisi od pojedinaca, već od svoga članstva i aktivista, kazao je između ostalog Dedić.

Dedić dodaje da je SDA najjača politička opcija u državi, te da je, kada je u pitanju Unsko-sanski kanton, ona danas veoma stabilna. Istaknuto je kako je  jačanje članstva sa mladim ljudima veoma bitno za stranku.

U zadnjih godinu dana u bihaćku SDA učlanilo se više od hiljadu mladih ljudi, kazao je predsjednik Gradske organizacije SDA, Hadis Jusić.  U narednim danima pred  njenim aktivistima  postavljeni su odgovorni zadaci, kako bi  oktobarske izbore dočekali spremni.  Prioritet u radu stranke, kako je istaknuto, biće rad na stvaranju boljeg životnog standarda građana i boljem funkcionisanju institucija vlasti.   


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING