AERODROM U BIHAĆU: REALAN PROJEKT KOJI IMA PODRŠKU U INICIJATIVAMA MEĐUNARODNIH AERODROMA

- Pod motom „Uspješni aerodromi regiona“ u Bihaću je danas održan sastanak direktora aerodroma u Sarajevu i Beogradu, koji su s domaćinima razgovarali o projektu zračnog prijevoza koji bi u budućnosti trebao povezati Krajinu s ostatkom svijeta. Avio industrija trenutno je najbrže rastuća privredna grana koja prednjači i nad IT sektorom, s enormnim godišnjim rastom. Potencijal koji Bihać ima svakako dokazuje isplativost cijelog ovog projekta koji je dobio i snažnu podršku kolega koji su na čelu medjunarodnih ustanova

  • AUTOR: rtvusk
  • 28.05.2019 - 16:31
  • 248

BIHAĆ, 28. maja - Neformalna incijativa kojom su direktori medjunarodnih aerodroma u Sarajevu i Beogradu dali podršku projektu aerodroma u Golubiću potvrđuje veliki potencijal avio prijevoza  koji bi trebao svakako biti iskorišten.

O ovom se danas razgovaralo u gradskoj Upravi, što je i dio kampanje kojom se želi pokazati da je riječ o realnoj opciji, istakao je gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić. Već sutra u Sarajevu biti će održan radni sastanak se premijerom F BIH Fadilom Novalićem, kako bi se dogovorile mjere finansijske podrške za radove koji su planirani u ovoj godini. Čelnici medjunarodnih aerodroma Sarajeva i Beograda Armin Kajmaković i Saša Vlaisavljević, koji su danas ponudili konkretnu pomoć, potvrdili su da Bihaćki aerodrom zbog svoje lokacije svakako treba postati realnost.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING