SLUČAJNI SUPRUG, film - nedjelja, 13.oktobar u 21:40

SLUČAJNI SUPRUG, film

The Accidental Husband, 2008., SAD, Irska, 90 min.

Žena koja misli da zna sve o ljubavi otkriti će da stvari srca nisu toliko jednostavne

Uspješna spisateljica i voditeljica radio emisije sa ljubavnim savjetima konačno će naučiti važnu lekciju kada njen savjet uništi jednu vezu.


Emma Lloyd je stvorila karijeru od svog razumnog, zrelog i odgovornog pristupa vezama. Ima uspješnu radio emisiju, potpisan ugovor za knjigu i vezu ispunjenu ljubavlju sa svojim zaručnikom Richardom, konvencionalnim tipom, točno onakvim kakvi Emmu privlače. Nakon toga, Emma saznaje da je udana za čovjeka kojega nikada nije upoznala, što je posljedica neuspjele šale, što ju je ostavlja izbezumljenom i vrlo zbunjenom. Još gore od toga, sada su i njezini planovi za budućnost ugroženi. S vjenčanjem koje se bliži, Emma mora pronaći tajnovitog čovjeka i od njega dobiti poništenje braka.

Ema pronađe svog “slučajnog supruga” Patricka – šarmantnog i zgodnog vatrogasca s velikom tajnom – on je zaslužan za ‘slučajno vjenčanje’. Nesposoban priznati joj što se dogodilo, Patrick glumi da je jednako zbunjen kao i Emma. Dok u početku njihovi suprotni pristupi životu dovode do napetosti i kaosa, Ema se ubrzo počne diviti njegovoj besmrtnoj srasti za život i sumnjati u svoju...

Film Slučajni suprug gledajte u nedjelju, 13.oktobra od 21:40 sati.
PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
PROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETINGMARKETING