ŠETNJA NACIONALNIM PARKOM UNA - FINALNI IZBOR - četvrtak, 18.januar u 18:30

ŠETNJA NACIONALNIM PARKOM UNA - FINALNI IZBOR

U toku je finalni izbor najboljih likovnih, literarnih i video radova serijala „Šetnja NP Una“, kao i izbor najsimpatičnijih i najzanimljivih odgovara djece predškolskog uzrasta.

Putem naše web stranice rtvusk.ba možete glasati za rad  koji vam se najviše sviđa i tako omogućiti svojim favoritima da osvoje vrijedne nagrade. Na isti način možete glasati i za svoje favorite iz rubrike Eko vrtić.

Dovoljno je da  na našoj web stranici otvorite Finalni izbor,  gdje će vam se prikazati radovi koje su članovi našeg žirija proglasili najboljim u pojedinačnim emisijama .

Ako želite glasati za likovne radove otvorite odgovarajuću rubriku, izaberite željeni rad i pritisnite Glasaj. Vaš glas će biti automatski evidentiran. Isto vrijedi i za ostale rubrike.

Ukoliko imate želju da prijateljima preporučite glasanje, dovoljno je  da pritisnite podijeli. Radovi ili Eko vrtići koje ste izabrali automatski će biti prikazani  na vašem fb profilu, te će ga svi prijatelji moći vidjeti.

Glasajte i pomozite vašim favoritima da pobjede i osvoje vrijedne nagrade koje je obezbjedila RTV USK, uz podršku pokrovitelja JP NP Una, te sponzora: Knjižare Svjetlost comerc, poduzeća AC food i Vispak, Red compjutersa te  Izdavačkog poduzećea “Cvrčak“.

Glasati možete do četvrtka, 18.januara 2018.godine. Imena autora najboljih radova objavit ćemo u emisiji "ŠETNJA NACIONALNIM PARKOM UNA" 22.januara u 18.30 sati.
PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
PROMO VIDEO TVUSK 2016

IZBORI 2018

KONKURS ZA DODJELU NOVINARSKE NAGRADE EMIN HUSKIĆ 2018

MARKETINGMARKETING