ŠETNJA NACIONALNIM PARKOM UNA, edukativni serijal - Uskoro

ŠETNJA NACIONALNIM PARKOM UNA, edukativni serijal

Više od stotinu literarnih, likovnih i video radova, desetine tačnih odgovora na pitanja o ekologiji, prirodnim ljepotama i NP “Una“, zanimljiva razmišljanja djece predškoslskog uzrasta o ovim temama, kao i 21.000 glasova gledalaca dodjeljenih najboljim među najboljima, razlog su zbog kojeg smo se odlučili za  realizaciju druge sezone tv serijala „Šetnja NP Una“

Osnovci,već sad pripremajte svoje literarne sastave i crteže, te mobitelima snimite  najljepše prizore u prirodi, kao i ono što vam smeta, što bi iz prirode trebalo ukloniti.

Obnovite svoje znanje o ekologiji i pripremite se za nagradne pitalice koje ćemo postavljati u svakoj emisiji.

Uz to nam šaljite i tekstove o radu ekoloških sekcija u vašim školama, ali i drugim zanimljivim dešavanjima vezanim za ekologiju, prirodu, nacionalni park.  

I za najmlađe gledaoce smo pripremili zanimljiva pitanja, te očekujemo puno simpatičnih odgovora tokom druženja u vrtićima.

O najboljim radovima odlučivat će članovi stručnog žirija, ali i gledaoci koji će na  kraju izabrati finaliste svih rubrika.A za njih RTV USK-a,  JP Nacionalni park Una i brojni drugi sponzori pripremit će vrijedne i zanimljive poklone.

Edukativni serijal „Šetnja NP Una“, namijenjen samo vama, učenicima osnovnih škola, te polaznicima vrtića, emitujemo od početka oktobra. Svoje radove možete slati od danas na našu e-mail adresu:setnjanpuna@rtvusk.ba
PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
PROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETINGMARKETING