KATARINA I NJENE KĆERI, igrana serija - srijeda, 29.maj u 23:05

KATARINA I NJENE KĆERI, igrana serija

Atraktivna i hrabra žena nakon što je muž ostavi sama odgaja svoje tri kćeri

Nakon što Caterina uvidi kako su njene kćeri samostalne i uspješne u njoj se nakon mnogo godina samoće pojavi potreba za bliskim odnosom. Nažalost, baš nakon što započne udvaranje sa šarmantnim udovcem Attilliom, Caterina saznaje neke nove stvari koje će poremetiti njene planove. Ova serija nastala je u Mediasetu - najvećoj medijskoj kompaniji u Italiji. "Moje kćeri" emitirale su se na poznatom talijanskom televizijskom programu Kanal 5.

Ovo je pričao o ženi koja sama odgaja svoje kćerke nakon što ju je napustio njen suprug . Nakon što je godinama živjela sama i u njenom životu nije bilo muškaraca, Catherina si konačno odlučuje dati šansu u ljubavnom životu. No neće sve ići glatko kako je ona zamislila. Njene kćeri zbog svojih životnih situacija odluče majčino vrijeme uzeti samo za sebe. Prva kćere Adele je žena od karijere. Ostane neočekivano trudna i tako se nađe u situaciji koja je noćna mora svake ambiciozna karijeristice. Agostina je druga kći. Brižna i uzorna supruga čiji se idilični svijet sruši kada sazna da je njen suprug vara. Carlotta je najmlađa sestra. Studentica sa snom da postane slavna.

Glavnu ulogu tumači Virna Lisi (1936.) nagrađivana talijanska filmska glumica, koja je vrhunac svoje popularnosti imala 1960-ih. Poznata je i po svojoj provokativnoj naslovnici časopisa Esquire iz 1965. kojom se komentirao tadašnji feminizam. Plijenila je svojom ljepotom, a osvajala je i brojne filmske nagrade. Zapaženu ulogu ostvarila je u spektaklu "Romul i Rem“. Glumila je i s legendarnim Frankom Sinatrom, a kada su tražili žensku figuru koja bi zamijenila Marilyn Monroe, hollywoodska producenti uzeli su upravo nju da glumi s Jackom Lemmonom u filmu“ Kako ubiti svoju ženu“. Jedan brazilski rock bend uzeo je njoj ime, a argentinski bend Sumo posvetio joj je pjesmu.

Seriju "Katarina i njene kćeri’’ možete pratiti svakim radnim danom od 23:05 sati samo na TV USK.PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
PROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETINGMARKETING