IZ PTIČIJE PERSPEKTIVE, dokumentarni serijal - večeras u 20:40

IZ PTIČIJE PERSPEKTIVE, dokumentarni serijal

Svaka epizoda bavi se jednim općim pitanjem, koje simbolizira zemlja-domaćin te nas kroz reportaže i istraživanja vodi na putovanje svijetom.

500.000 slika, 3.000 sati leta, 100 zemalja, 3 milijuna knjiga prodanih diljem svijeta, 100 izložbi u 40 zemalja, 60 milijuna posjetitelja diljem svijeta... Bestseler "La terre vue du ciel" ("Earth From Above"), svjetski poznatog fotografa Yanna Arthus-Bertranda, bio je inspiracija za dokumentarnu seriju "Iz ptičje perspektive", kroz koju nas Yann Arthus-Bertrand i vodi, a koja je posvećena velikim opasnostima za naš planet.
Od oceanskih dubina do planinskih vrhova, od afričke savane do antarktičkog leda, Yann Arthus-Bertrand vodi nas na nezaboravno putovanje koje oduzima dah, dijeleći s nama ljepotu planeta dok istodobno postavlja neka važna pitanja i preispituje njegovu budućnost.
Ljudi iz svih dijelova svijeta sa strašću pričaju priču o našoj prekrasnoj Zemlji, živom i krhkom planetu. 
Životna je misija Yanna Arthus-Bertranda približiti ljudima lijepu i čudesnu okolinu u kojoj žive i povećati svijest o problemima okoliša s kojima se planet danas suočava. Taj čovjek, kojem je 30 godina bavljenja fotografiranjem iz zraka omogućilo jedinstvenu priliku da promatra ljepote planeta, ali i da svjedoči njegovu propadanju, smatra da je sada neophodno zasukati rukave. Zato je taj neumorni zagovornik odlučio putem televizije s nama podijeliti svoje zalaganje i strast, strast prema planetu, njegovim veličanstvenim krajolicima, životinjama, biljkama, a najviše od svega... ljudima!
"Iz ptičje perspektive" opisuje stanje našega planeta s namjerom da unese malo čarolije u našu svakodnevicu, ali i da poveća našu svijest o problemima okoliša kako bismo se trgnuli.

Dokumentarni serijal "Iz ptičje perspektive" gledajte u ponedjeljak, 18.marta od 20:40 sati.
PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
PROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETINGMARKETING